Datum plaatsing: 08 december 2020

Je kerstcadeaus een persoonlijke touch geven


Je kerstcadeaus een persoonlijke touch geven


's-Hertogenbosch (Regionaal): Leggen jullie thuis cadeautjes onder de kerstboom? Dan zit het er dik in dat je ook dit jaar weer op zoek moet naar cadeaus voor anderen. Veel mensen vinden dit een crime. Begrijpelijk, want het is niet makkelijk om telkens weer iets leuks voor iemand te verzinnen. Je kunt kiezen voor parfum of een boek, maar dit zijn nogal onpersoonlijke cadeaus. Wil jij weleens een persoonlijke touch geven aan jouw kerstcadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden jou in deze tekst een aantal handvatten voor een persoonlijk kerstcadeau.

Bestel een kerstcadeau met naam
Als je een kerstcadeau voor een specifiek iemand koopt, is het niet lastig hier een persoonlijke touch aan te geven. Nee, want je kunt in dat geval kiezen voor een kerstcadeau met naam. Tegenwoordig kun je op veel cadeaus wel een naam laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een trui, T-shirt, mok of beker. Besef je wel dat niet iedereen een cadeau met naam even vaak gebruikt. Twijfel je of de ontvanger van jouw cadeau dit gebruikt? Dan is het misschien beter om toch voor een ander cadeau te kiezen.

Laat een foto van de ontvanger op het cadeau drukken
Niet iedereen vindt het leuk om een cadeau met naam aan iemand te geven. Gelukkig betekent dit niet dat jij een kerstcadeau geen persoonlijk touch kunt geven. Nee, want je kunt tegenwoordig ook een foto op veel cadeaus af laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld een mok, kledingstuk sleutelhanger of canvas bestellen met een foto van de ontvanger erop. Is het een cadeau voor jouw partner? Dan kun je er ook voor kiezen om een mooie foto van jullie samen te kiezen. Jij doet de ontvanger vast en zeker een plezier met zo’n kerstcadeau.

Koop een giftcard
Het is niet altijd even makkelijk om een persoonlijk kerstcadeau te vinden. Vind jij dit ook lastig? Dan kun je ook een ‘gewoon’ cadeau kopen en deze voorzien van een kaartje met persoonlijke tekst. Stop bijvoorbeeld een giftcard met een leuke kaart in een envelop. Zoek je een specifieke cadeaukaart? Dan is een Google Play card misschien een goede keuze. Jij zet een saldo op deze kaart en de ontvanger kan dit gebruiken om bijvoorbeeld een app te kopen op zijn/haar smartphone of tablet.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28087