Datum plaatsing: 08 december 2020

De beste manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen


De beste manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Wil je dat meer mensen de weg naar jouw bedrijf weten te vinden? Dan moet je allereerst aan jouw naamsbekendheid werken. Dit doe je mogelijk door een groot bord met het naam en logo op de gevel van jouw bedrijfspand te bevestigen. Daarnaast plaats je mogelijk wel vlaggen op jouw terrein. Hierdoor kunnen mensen jouw bedrijf makkelijk en snel vinden. Toch breng je jouw bedrijf op deze manier niet onder de aandacht bij nieuwe klanten. Wil je ook hen bedienen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen je in deze tekst namelijk wat de beste manieren zijn om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bestel promotieartikelen om uit te delen
Veel bedrijven staan zo nu en dan op een beurs. Dit is een uitstekende gelegenheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Als je op een beurs staat, is het handig als je iets hebt om weg te geven. Bezoekers blijven zich jouw bedrijf dan namelijk langer herinneren. Veel bedrijven geven bijvoorbeeld pennen, notitieblokjes of andere artikelen weg tijdens een beurs. Deze laten zij vaak bedrukken met hun naam en logo, zodat ontvangers lange tijd herinnerd worden aan het bedrijf.

Stuur jouw klanten een relatiegeschenk
De meeste bedrijven die promotieartikelen bestellen, besteden hier niet veel geld aan. Logisch, want dit deel je vaak gratis uit. Daarom hoeft het niet van bijzonder goede kwaliteit te zijn. Toch moeten we promotieartikelen niet verwarren met relatiegeschenken. Laatstgenoemde geschenken worden vaak gebruikt om klanten te bedanken. Zo geeft menig bedrijf zijn relaties bijvoorbeeld iets leuks rondom de feestdagen.

Wil jij jouw relaties weleens een ander geschenk sturen dan een flesje wijn? Dat kan, want op het gebied van relatiegeschenken heb je ontzettend veel keuze. We zien steeds vaker dat bedrijven kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk. Dit is een geschenk dat meerdere malen gebruikt kan worden. Een waterfles is hier een goed voorbeeld van. De ontvanger kan deze namelijk telkens bijvullen. Bovendien brengt dit geschenk voor jou ook een voordeel met zich mee. Laat jij een waterfles bedrukken? Dan is het namelijk niet alleen een relatiegeschenk, maar ook een promotieartikel. Je slaat in dat geval eigenlijk twee vliegen in één klap.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16570