Datum plaatsing: 15 december 2020

Kerst en theater met Rotary Oss en De Lievekamp


Kerst en theater met Rotary Oss en De Lievekamp


Oss (Regionaal): Rotary Oss en theater De Lievekamp presenteren dit jaar een eerste samenwerkingsproject. Deze ochtend overhandigden beide partijen cadeaus en tegoedbonnen voor een speciale voorstel-ling aan Quiet Community Oss en Kidz-Taz Oss. Zo ontvangen gezinnen in een kwetsbare financiŽle situatie tůch een mooi lichtpuntje rondom de feestdagen.
Rotary Oss heeft dit jaar Theater van de Stad als jaarthema gekozen, hetgeen een mooie impuls is voor deze programmalijn van De Lievekamp.

Het eerste samenwerkingsproject is ondertussen een feit, maar wordt vanwege de coronamaatregelen in twee delen uitgevoerd. Met een speciale op maat gemaakte voorstelling door professionele artiesten en lokaal talent wilden Rotary Oss en Theater van de Stad rondom de kerstdagen een waardevol moment bieden aan gezinnen die dat vanwege een finan-ciŽle kwetsbare situatie zelf niet kunnen verwezenlijken. Deze voorstelling was gepland op zondag 20 december en na afloop zouden alle kinderen een cadeautje krijgen, aangeboden door Rotary Oss. Dit willen de twee partijen graag voor een zo groot mogelijk aantal gezinnen doen en daarom is besloten de voorstelling te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in de lente of zomer.

Cadeautjes en tegoedbonnen
In de aanloop naar Kerstmis worden de cadeautjes vanaf deze week al wel overhandigd door Rotary-voorzitter Maarten van de Sande, voorzitter Community Service Monique van Orsouw en theaterdirec-teur Coen Bais. Quiet Community Oss en Kidz-Taz Oss, twee initiatieven die zich inzetten voor Ossen-aren met een kwetsbare financiŽle positie en waarmee Theater van de Stad al langere tijd een sa-menwerkingsverband heeft, gaan de cadeautjes en tegoedbonnen in ontvangst nemen. In de week voorafgaand aan kerst gaan zij de cadeautjes en de tegoedbon voor de voorstelling verspreiden onder de gezinnen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28928