Datum plaatsing: 31 december 2020

Honderden oliebollen voor Bossche agenten


Honderden oliebollen voor Bossche agenten


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het was een roerige oud op nieuw vorige jaar. Bijna het voltallige korps van 230 agenten was in de benen om de overlast en vuurwerkschade tot een minimum te beperken. De maatschappelijke schade was helaas wederom groot. Voor meer dan honderdduizend euro aan schade werd aangericht. Geld dat hoognodig is voor de zorg, het verenigingsleven of de bestrijding van armoede.

Mede door corona heeft de politie dit jaar al een ongekend druk jaar achter de rug. De werkdruk voor onze agenten was groot. Op oudejaarsnacht wordt de politie helaas traditiegetrouw vaak onthaald met vuurwerk en overlast. De PvdA Den Bosch wil de politiemensen daarom een hart onder de riem steken. Vrijwilligers van de partij bakten en bezorgden honderden oliebollen voor de Bossche agenten.

Fractievoorzitter Pieter Paul Slikker: 'we wensen onze wijken, dorpen Ún onze agenten een rustige oudejaarsnacht. Wees lief voor elkaar, bedenk dat politieagenten, brandweermensen en ambulancepersoneel een topprestatie hebben geleverd dit jaar. Beloon dat met een fijne oudejaarsavond voor onze werkers.'Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23310