Datum plaatsing: 04 januari 2021

Prins Thomas dun Urste en Prinses Bregje dun Urste regeren Mullukzuipertjesland


Prins Thomas dun Urste en Prinses Bregje dun Urste regeren Mullukzuipertjesland


Gemonde (Sint-Michielsgestel): Op zondag 3 januari zijn Sam, Liz en Lotte met hun dansact K3-tjes uitgeroepen tot winnaars van de 1+1=11 Sjow en ontving daarmee de 1+1=11 Bokaal. De jury was vol lof over het inspirerende drietal wat met hun enthousiasme een inspiratiebron vormt voor andere kinderen om mee te doen.
Tijdens de 1+1=11 Sjow presenteren kinderen zich met een dans, act, presentatie, lied, tonproaten (etc) aan het Gemondse publiek. In tegenstelling tot voorgaande jaren was de 1+1=11 Sjow anders van opzet, natuurlijk..... De gehele Sjow werd online uitgezonden via een Livestream en alle deelnemers en Juryleden waren online aanwezig in de uitzending.

Kinderen uit groep 7 en 8 welke willen deelnemen aan de Raad van Mullukzuipertjesland worden eveneens door de vakkundige jury beoordeeld op geschiktheid voor een functie. Prins Thomas dun Urste en Prinses Bregje dun Urste regeren Mullukzuipertjesland tijdens Carnaval 2020. Ondersteund door Adjudant Sven en Burgemeester Naita samen met de Dansdurskes.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14979