Datum plaatsing: 04 januari 2021 - Laatst gewijzigd: 04-01-2021 11:02:15

Pronkzitting De Rooie Tèsneuzik zoekt naar meest gewaardeerde acts


Pronkzitting De Rooie Tèsneuzik zoekt naar meest gewaardeerde acts


Heesch (Bernheze): Acteurs van de jaarlijkse pronkzitting De Rooie Tèsneuzik in Heesch vragen het publiek wat de tien meest gewaardeerde acts zijn. In plaats van een nieuwe show plaatst de Tèsneuzik deze maand compilaties van de beste acts van de afgelopen elf jaar.

Op 8, 9, 14 en 15 januari wordt om 20.00 uur iedere keer een halfuur durende compilatie gepubliceerd. Deze vier avonden dienen als opwarmer voor zaterdag 16 januari. Dan worden de tien beste sketches integraal vertoond, begeleid met nieuwe aankondigingen. Deze top 10 is samengesteld uit een stemronde onder alle leden van De Rooie Tèsneuzik. Alles wordt vooraf corona-proof opgenomen, aldus de organisatie. Het publiek kan op de website van De Rooie Tèsneuzik raden welke fragmenten hier tussen zitten.

"Hopelijk bieden we de mensen in Heesch en omgeving enkele leuke, grappige uurtjes die we met z’n allen goed kunnen gebruiken. In deze lastige coronatijd is het ook weleens lekker om weer eens een keer heerlijk te lachen", zegt De Rooie Tèsneuzik.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16050