Datum plaatsing: 04 januari 2021

Antoinette Wildenberg Loosbroekse Uitblinker 2020


Antoinette Wildenberg Loosbroekse Uitblinker 2020


Loosbroek (Bernheze): Antoinette Wildenberg is uitgeroepen tot Loosbroekse Uitblinker van 2020. De onderscheiding is een jaarlijks ‘schouderklopje’ voor iemand die belangeloos iets opvallends heeft gedaan voor het dorp.

Normaalgesproken is de uitreiking tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in De Wis maar die gaat dit jaar vanwege corona niet door. “Het is niet zo moeilijk om mensen te vinden die veel gedaan hebben voor ons dorp,” zegt Miriam van Dijk namens de organisatie van de Loosbroekse Nieuwjaarsontmoeting. “Ze zijn er in elke straat en bij elke club. Loosbroek helpt. Dat maakt het tot een moeilijke keuze.”

De keus viel dus op Antoinette Wildenberg. Afgelopen jaar heeft zij hard gewerkt aan de website en de communicatiemiddelen van de Augustinusparochie. Ook heeft ze veel tijd gestoken in het vorm geven aan de onlineversie van Losbroekwist. Daarnaast speelt Wildenberg een belangrijke rol bij het dorpsblad DORUS. “Ze leverde in 2020 een grote bijdrage voor onze gemeenschap en de titel is haar dan ook van harte gegund,” aldus Miriam van Dijk.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15693