Datum plaatsing: 04 januari 2021

GGD bekijkt mogelijkheid voor betere bereikbaarheid vaccinatie


GGD bekijkt mogelijkheid voor betere bereikbaarheid vaccinatie


Veghel (Regionaal): GGD Hart voor Brabant is nog in overleg om te kijken of het nodig is om iets te doen om de vaccinatielocatie in Veghel beter bereikbaar te maken.

Bij de redactie van Dtv Nieuws kwamen op sociale media veel reacties binnen over de bereikbaarheid van het voormalige distributiecentrum in Veghel waar vanaf 8 januari gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. Het zou lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer. En waarom helemaal in Veghel? We hebben de vragen voorgelegd aan het RIVM. Zij verwezen ons door naar GGD Hart voor Brabant.

Een woordvoerder van de GGD laat weten dat de locatie uitstekend bereikbaar is met de auto. En dat er op 'korte afstand' een bus stopt. Er is voor Veghel gekozen omdat het 'centraal in onze regio' ligt.

Om de bereikbaarheid te verbeteren zouden shuttlebussen ingezet kunnen worden. De GGD is in overleg om na te gaan of dit nodig is. "Onze focus is nu gericht op het startklaar maken van de locatie en een goede toeleiding naar de locatie", zegt de communicatieadviseur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31119