Datum plaatsing: 04 januari 2021 - Laatst gewijzigd: 25-06-2021 16:03:47

Stefan School voltooit tocht langs alle Nederlandse poppodia


Stefan School voltooit tocht langs alle Nederlandse poppodia


Uden (Regionaal): Het waren zeven zware dagen voor programmeur Stefan School van de Pul. Om aandacht te vragen voor theaters fietste hij langs alle poppodia in Nederland.
Net voor het einde van het jaar kwam hij aan in Uden. Hoe hij zich voelt? “Kut!, maar ook wel blij, want het zit er nu op.” School denkt dat hij in zeven dagen tijd zo’n 1600 kilometer gefietst heeft.

Met de fietstocht wil School aandacht vragen voor het belang van poppodia en tegelijkertijd geld inzamelen voor Stichting No Guts No Glory. Deze stichting helpt wensen van mensen met kanker en hun mantelzorgers uitkomen. “Ik heb nu al ruim 11.000 euro ontvangen.”

School zegt dat de eerste vier dagen fietsen goed gingen. Daarna kreeg hij last van zijn enkel. Maar opgeven? Ho maar. “Dag zes en zeven ben ik verder gegaan met Ibuprofen”, doelt School op het verzachten van de pijn.De Eindhovenaar is blij met hoe hij bij poppodia is ontvangen. “Erg gastvrij. Ik ging op veel plekken even naar binnen en ik kreeg een ‘bakkie’ thee. Ik lust geen koffie”, grinnikt hij.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12711