Datum plaatsing: 03 januari 2021

Kwèkfestijn definitief van de baan's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Er komt dit carnavalsseizoen definitief geen Kwèkfestijn in Den Bosch. Dat heeft het bestuur van de Oeteldonksche Club laten weten aan de clubs die mee zouden doen aan de 62e editie van het liedjesfestival.

De beslissing is genomen vanwege de huidige strenge coronamaatregelen en de onzekerheid over de komende maanden. Het Kwèkfestijn zou al online worden gehouden maar nu is het ook nog de vraag of de clubs wel kunnen repeteren en of er opnames gemaakt kunnen worden voor een uitzending.

“We zijn tot de conclusie gekomen dat we met alle beperkingen en onzekerheden die we nu hebben, geen Kwèkfestijn kunnen organiseren. Bovendien kunnen en willen we niet meer uitstellen. Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten het 62e Kwèkfestijn te cancelen”, zo laat het bestuur weten.

Het is wel de bedoeling om uit alle inzendingen een zogeheten ‘coronanummer’ te kiezen. Dat moet dan een treffende verwoording worden van de huidige tijd.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17780