Datum plaatsing: 04 januari 2021

Theo van Lieshout nieuwe hoofdtrainer bij VV Heeswijk


Theo van Lieshout nieuwe hoofdtrainer bij VV Heeswijk


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Theo van Lieshout (53) wordt per augustus 2021 de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Heeswijk. Van Lieshout is de opvolger van Stef Sijbers die VV Heeswijk, in 2021, na drie seizoenen gaat verlaten. Het wordt het tweede dienstverband voor Van Lieshout als hoofdtrainer bij de tweedeklasser. Ook tussen 2003 en 2007 stond hij voor de selectie van Heeswijk.

Er was erg veel belangstelling voor de functie van hoofdtrainer bij VV Heeswijk. “Veel serieuze en zeer geschikte kandidaten”, aldus voorzitter Peer Verkuijlen. Na een zorgvuldige selectieronde kwam Theo van Lieshout als de meest passende kandidaat voor dit moment naar voren.

“Het is nog maar de vraag of er dit seizoen nog iets van een competitie gespeeld kan worden. Er is in ieder geval volop vertrouwen dat we in de 2de klasse blijven spelen, ook al ging het de laatste wedstrijden wat minder”, zegt de voorzitter. Ook de huidige trainer Stef Sijbers heeft daar alle Vertrouwen in en zal er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Dan geeft hij het stokje graag over aan Theo van Lieshout.

Theo is een doorgewinterde trainer met veel ervaring in de 2de klasse. Met Rhode acteerde hij zelfs nog een treetje hoger in de 1ste klasse. Voor Heeswijk is Theo van Lieshout geen onbekende. Ruim 10 jaar geleden was hij al enkele jaren, succesvol, hoofdtrainer. Iets wat hij graag nog eens wilde, was nog een keer hoofdtrainer worden bij Heeswijk. In de club is enthousiast gereageerd op de aanstelling van Theo als de nieuwe trainer voor het volgende seizoen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14083