Datum plaatsing: 05 januari 2021

Verzilver je tegoedbon voor energiebesparing


Verzilver je tegoedbon voor energiebesparing


Oss (Oss): Start jij het nieuwe jaar met groene voornemens? Begin december is er een tegoedbon van € 45,- bezorgd bij koopwoningen in Oss met label B tot en met G. Met die bon maak je een goede start in 2021. Ga naar de webshop van het energieloket van de gemeente en verzilver je tegoedbon.

Bestel de producten die bij jou passen
Wil jij je lampen vervangen door LED-lampen? Start ermee in 2021. Wil je minder tocht in huis? Start ermee in 2021. Als inwoner kun je zelf veel energie – en daarmee CO2 – besparen in en rond het huis. Bijkomend voordeel? Als je minder energie gebruikt, heb je ook minder energiekosten.

60% Van het budget is al gebruikt
Gemeente Oss is blij met de grote belangstelling voor de actie, 60% is al gebruikt. “Kleine energiebesparende maatregelen zijn een goede eerste stap bij het verduurzamen van de woning. De hoop is dat inwoners na deze actie verder gaan kijken hoe ze hun wooncomfort kunnen vergroten en hun energierekening kunnen verlagen. En het draagt allemaal bij aan het doel van de gemeente Oss om de CO˛-uitstoot terug te dringen’’. Kun je nog wat extra inspiratie gebruiken? Kijk dan eens op: www.ossschakeltdoor.nl.

Tot wanneer loopt de actie?
De tegoedbonactie loopt tot maximaal 17 januari 2021. Op = op, dus ga nu naar de webshop op www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14249