Datum plaatsing: 12 januari 2021

Drugsdealers aangehouden tijdens politieactie


Drugsdealers aangehouden tijdens politieactie


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tijdens een drugsactie door medewerkers van het politieteam in Den Bosch, werden vrijdagavond twee vermoedelijke dealers aangehouden. Zij zitten vast voor nader onderzoek.
Agenten hielden een auto in de gaten, waarvan het vermoeden bestond dat de inzittenden mogelijk in drugs handelden. Nadat werd gezien dat er op meerdere plaatsen in den Bosch door de inzittenden vermoedelijk drugs werd verkocht, werd de auto gevolgd naar Veghel. Daar reden agenten de auto op de Donauring klem en werden de auto en de twee inzittenden gecontroleerd. Tijdens deze controle vonden agenten in de auto een sealbag met totaal 18 gripzakjes drugs, vermoedelijk hennep. Hierop werden de twee mannen, een 21-jarige man uit Rosmalen en een 22-jarige man uit Den Bosch, aangehouden als verdachten van dealen. Zij werden naar het politiebureau gebracht en zitten vast. De drugs en de hun auto werden in beslag genomen. En van de twee verdachten had een contant geldbedrag van enkele honderden euros op zak. Omdat het vermoeden bestaat dat dit met de drugshandel werd verdiend, werd ook dit geld in beslag genomen.
Een ander betrokken voertuig werd onderzocht waarbij een verborgen ruimte werd aangetroffen. In deze ruimte werd een aanzienlijke hoeveelheid geld aangetroffen en meerdere gripzakjes.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25888