Datum plaatsing: 12 januari 2021

SchuldHulpMaatje helpt ook in de coronacrisis


SchuldHulpMaatje helpt ook in de coronacrisis


Heesch (Bernheze): Veel mensen raken door de coronacrisis hun werk kwijt. Dat betekent meestal ook een forse achteruitgang in inkomen. Wie dat niet goed kan opvangen, komt al snel in financiŽle problemen. Veel mensen schamen zich zo daar zo voor, dat ze geen hulp durven te zoeken. Naar die mensen is SchuldHulpMaatje Bernheze op zoek.

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje denken mee hoe je kunt rondkomen van een lager inkomen. Ook als er nog geen schulden zijn. Wie al wel betalingsproblemen heeft, kan hulp krijgen van een Maatje om weer uit de financiŽle problemen te komen. De Maatjes zijn daar speciaal voor opgeleid. En die hulp kost niets.

Hulp in coronatijd
Al duizenden mensen in Nederland zijn in de afgelopen jaren door een Maatje geholpen om hun geldzorgen weer onder controle te krijgen. Ook in deze coronatijd werkt SchuldHulpMaatje Bernheze door. Onder normale omstandigheden komt een maatje bij de hulpvrager thuis, maar dat is in deze tijd van corona niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er tal van andere mogelijkheden om contact te houden, zoal bellen, mailen, via WhatsApp, een videoverbinding en natuurlijk de papieren post.

Aanmelden
Geldzorgen veroorzaken veel stress. Hoe eerder mensen aan de bel trekken, hoe beter. Iedereen met (dreigende) financiŽle problemen mag contact opnemen, wat de oorzaak van de schulden ook is. Aanmelden voor hulp bij financiŽle problemen is heel eenvoudig. Vul het formulier in op www.uitdeschulden.nu of op www.SchuldHulpMaatje.nl of bel met coŲrdinator Harry Vos,
06-21139270 om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Wil je liever eerst zelf zien hoe je er financieel voorstaat? Doe dan anoniem de test op www.uitdeschulden.nu. Binnen een paar minuten weet je of het nodig is om in actie te komen.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26785