Datum plaatsing: 12 januari 2021

Popkoor NOIZ hoopt op grote deelname aan virtueel koorproject


Popkoor NOIZ hoopt op grote deelname aan virtueel koorproject


Heesch (Bernheze): ‘Een nummer voor de eeuwigheid’, ‘het Nederlandse equivalent van Bohemian Rhapsody’; zo maar wat typeringen van de laatste weken. Een groot deel van Nederland luisterde op 31 december om 23.55 uur naar Roller Coaster van Danny Vera, als nummer 1 in de Top 2000!

Popkoor NOIZ, met leden uit onder meer Heesch, Oss, Den Bosch en Uden, krijgt voorlopig geen genoeg van dit nummer en nodigt andere zangers uit om mee te doen met een virtuele kooropname van deze hit.
Ondanks de beperkingen repeteert Popkoor NOIZ nog iedere week, nu echter online. Hoogtepunt van de online repetities is het maken van een virtuele opname, zoals laatst van ‘That’s Christmas to me’. Het koor wil nu ook anderen de kans geven om een repetitie bij te wonen en voor dit project deel uit te maken van het online koor.

Here we go, On this roller coaster life we know
Op drie vrijdagen startend vanaf 29 januari houdt het koor van 20.00 tot 21.00 uur open online repetities waarbij het nummer Roller Coaster gerepeteerd zal worden. Zangers die het leuk vinden om mee te doen kunnen zich aanmelden via secretariaat@popkoornoiz.nl. Er volgt dan een uitnodigingslink voor de repetities en muziekbestanden om te kunnen repeteren. Uiteindelijk zal na de drie repetities een virtuele opname gemaakt worden. Deelname kost € 7,50 voor het hele project en is uiteraard geheel vrijblijvend. Enige koor- of zangervaring is fijn.

Een voorproefje van hoe zo’n opname eruit komt te zien ziet u hieronder.

Popkoor NOIZ hoopt op veel aanmeldingen voor dit project om misschien wel het grootste online koor van de regio te kunnen vormen!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30651