Datum plaatsing: 12 januari 2021

Belastingdienst en gemeente Bernheze helpen getroffen ouders KinderopvangtoeslagHeesch (Bernheze): De gemeente Bernheze en de Belastingdienst/Toeslagen werken samen om ouders te helpen die door de problemen met kinderopvangtoeslag getroffen zijn. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ouders naast financiŽle compensatie ook andere hulp kunnen ontvangen om hun leven weer op orde te krijgen.

Bent u gedupeerd?
De Belastingdienst/Toeslagen compenseert gedupeerde ouders. Maar deze financiŽle compensatie is niet altijd voldoende. Er kunnen problemen zijn ontstaan rondom bijvoorbeeld huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Ook in Bernheze zijn er getroffen gezinnen. Wij weten alleen nog niet welke gezinnen dit zijn. Maar waar nodig, willen wij u graag met hulp en ondersteuning bijstaan.

Bent u ook slachtoffer van de Kinderopvangtoeslag?
Wat kunt u doen?
Meldt u zich als gedupeerde bij de Belastingdienst. Dat kan via het speciale telefoonnummer: 0800-23 58 358. De Belastingdienst gaat met u in gesprek. Daarna informeert de Belastingdienst ons, als u hulp van de gemeente kunt gebruiken en daarvoor toestemming geeft.

U kunt zich ook rechtstreeks melden bij onze contactpersoon Ingrid van Gijzel. U kunt een mail sturen naar gemeente@bernheze.org of bellen naar 0412-45 88 88. Ingrid van Gijzel gaat met u in gesprek om te kijken of en welke begeleiding, hulp- en dienstverlening nodig is. We doen dit volgens de landelijke samenwerkingsafspraken met de Belastingdienst.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14873