Datum plaatsing: 14 januari 2021

Brabant Luidkeels gaat online


Brabant Luidkeels gaat online


Veghel (Meierijstad): Korenveld houdt op zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021 wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Streven is 300 zangers uit de gehele provincie dat weekend te laten deelnemen aan workshops, individueel of in koorverband! Zij beleven een dag vol zang en informatie voor alle leeftijden en niveaus. Allerlei genres komen aan bod, van klassiek tot pop en er is een speciaal programma voor kinderkoren.

Door de Coronacrisis is de mogelijkheid tot zingen zeer beperkt. Brabant Luidkeels heeft hierop ingespeeld door het overgrote deel van de workshops online aan te bieden. Buiten onze regio zijn enkele live workshops voor koren, met in achtneming van alle Coronavoorschriften. Maar het zwaartepunt ligt deze editie van Brabant Luidkeels op de online workshops, waar dus alle Brabanders aan mee kunnen doen.

Gedurende deze dagen zijn er meerdere workshops over onderwerpen zoals koorregie, opera, koorvorming, stembevrijding, improvisatie met vocal painting, ritme & maat, Lax Vox en zangtechniek. De live-workshops vinden plaats tussen in Factorium Tilburg, voor de kinderen is er een speciaal programma op de zaterdag in CHV Noordkade in Veghel. Er is reeds veel belangstelling voor dit evenement, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Kijk op www.korenveld-brabant.nl/luidkeels voor meer informatie en meld je snel aan voor Brabant Luidkeels 2021! Deze dag wordt georganiseerd door Korenveld, een samenwerkingsverband van meerdere organisaties die zich sterk maken voor de koorzang in Brabant.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27886