Datum plaatsing: 13 januari 2021

Jonge Oijense ontwerpster verkoopt via Heeej.nl design en kunst


Jonge Oijense ontwerpster verkoopt via Heeej.nl design en kunst


Heesch (Bernheze): Heeej.nl is de webshop van vers-afgestudeerd ontwerpster Ilse Bouwens. De 24-jarige Oijense verkoopt vanuit Heesch, waar het jonge bedrijf ook een showroom heeft ingericht, niet alleen haar eigen ontworpen lampen maar ook design en kunst van anderen verkopen. Met een voorkeur voor Brabants product.

Ilse Bouwens kwam na haar afstuderen tot de conclusie dat er geen webshops zijn die uitsluitend handgemaakt werk van eigentijdse, moderne ontwerpers of kunstenaars aan de man brengen. En daarom besloot ze zelf maar een webshop in te richten. Haar afstudeerproject, een serie lampen, neemt daarbij natuurlijk een prominente plaats in maar er is veel meer aanbod. Ambachtelijk gemaakt met cht moderne vormgeving en eigentijds design. Vooral ook kleinschalig geproduceerd. Het maakproces en de passie van de maker is voor de jonge Oijense heel belangrijk. Daarvoor is ook veel aandacht op de site.

Via Heeej.nl zijn bijvoorbeeld schalen en vazen van keramist Olav Slingerland uit Lith te koop. Maar ook keramiek van Studio Harm en Elke uit Eindhoven of van Jasmin Djerzic, een Bredase ex-vluchteling uit BosniŽ die vazen maakt. En werk van het Bossche keramisch atelier Cor Unum. Bouwens verkoopt zo voor zoín twaalf ontwerpers en/of kunstenaars hun werk.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16666