Datum plaatsing: 14 januari 2021

Hennepkwekerij opgerold in Heesch


Hennepkwekerij opgerold in Heesch


Heesch (Bernheze): Woensdagochtend troffen agenten in een woning aan De Sikkel in Heesch een in werking zijnde hennepkwekerij aan met 335 henneplanten. Tevens werd er bijna een kilo aan gedroogde henneptoppen aangetroffen.

Beide slaapkamers en de zolder waren ingericht als kwekerij. Ook werd de stroom op illegale wijze verkregen buiten de meter om.

Er zijn twee personen aangehouden. Hen wordt onder andere het vervaardigen van softdrugs ten laste gelegd. Zij zullen zich op termijn voor de rechter moeten verantwoorden.

Een illegale hennepkwekerij is gevaarlijk voor uzelf Ún voor uw omgeving! Het levert een gevaar op voor de brandveiligheid, maar er kan ook schade onstaan door lekkages, stank en schimmelvorming. U kunt een hennepkwekerij herkennen aan bijvoorbeeld elektriciteitsproblemen in de buurt, afgeplakte ramen, stank / vocht / schimmel / lekkages in of rondom de woning of licht dat constant brandt. Vermoedt u een hennepkwekerij bij u in de buurt? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld het bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27488