Datum plaatsing: 19 januari 2021

Aanmeldingen vormsel in Heesch, Vorstenbosch en NistelrodeHeesch (Bernheze): Jouw zoon of dochter zit nu in het laatste jaar van de basisschool in Heesch, Vorstenbosch en Nistelrode en is al druk bezig met de keuze van een middelbare school.

Jouw kind stelt zich vragen zoals Wie ben ik? Welke talenten heb ik? Door welke mensen word ik in het leven gevormd? Allemaal vragen waar wij als vormselwerkgroep het graag met jouw kind over wil hebben. Want het is leuk om spelenderwijs te ontdekken wie je bent en welke richting bij jou past. Samen verder!: dat is de naam van ons vormselproject.

Het vormselproject bestaat uit vijf bijeenkomsten die vanaf begin februari tot en met april 2021 staan gepland. Tijdens deze bijeenkomsten, onder begeleiding van leden van de vormselwerkgroep uit Heesch, Vorstenbosch en Nistelrode, doen we spellen, zijn we creatief bezig en luisteren we naar elkaar. Ook organiseren we een excursie naar de Voedselbank en gaan wij deelnemen aan de Power of Fire dag in s-Hertogenbosch. Alle vormelingen uit Heesch, Vorstenbosch en Nistelrode werken samen aan dit project. Deze kernen maken onderdeel uit van Parochie De Goede Herder, onder supervisie van pastoor Frits Ouwens. De leden van de vormselwerkgroep werken in deze kernen al een aantal jaren met veel plezier nauw met elkaar samen.

Al met al een gevarieerd project, passend bij de leeftijd en interesse van jouw kind. Het project wordt afgesloten door het Vormsel, dat staat gepland in mei. Dan worden de vormelingen uit Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch in de kerk gevormd door bisschop Gerard de Korte.

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 20 januari een mail naar de vormselwerkgroep via vormsel.hvn@outlook.com. Wil je meer weten? Bel gerust (06-10402525) of stel je vraag via vormsel.hvn@outlook.com.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31708