Datum plaatsing: 21 januari 2021

Kleinfisjenie! 3 Uurkes Vurraf gaat door in aangepaste vorm


Kleinfisjenie! 3 Uurkes Vurraf gaat door in aangepaste vorm


's-Hertogenbosch (Regionaal): Niet in je mooiste pkske rondhossen in een bomvolle tent, maar wl in je eigen huiskamer! Op vrijdag 12 februari om 15.00 uur start carnaval in Brabant met de 32e editie van 3 Uurkes Vurraf. Dit jaar wordt 3 Uurkes Vurraf 2021 wel heel anders dan anders. In plaats van in de feesttent is het publiek er dit jaar digitaal bij, vanuit de eigen huiskamer.

Traditiegetrouw geeft Omroep Brabant met 3 Uurkes Vurraf het startschot voor carnaval in Brabant. Voor de 32ste keer kan heel Brabant vanaf 15:00 uur op carnavalsvrijdag genieten van de allerbeste carnavalsartiesten, die worden ontvangen door presentator Jordy Graat.

De aftrap van carnaval in Brabant is met 3 Uurkes Vurraf een traditie geworden. Een traditie die Omroep Brabant graag in ere houdt. Helaas is het onmogelijk met de huidige coronamaatregelen om een samenkomst in een grote feesttent te organiseren, maar er is een alternatief gevonden. Daarbij roept Omroep Brabant iedereen op om carnaval binnen je eigen huishouden te vieren; feest en geniet, maar doe dat wel coronaproof.

Inschrijving start maandag

Met prijsvragen en via een loting worden 300 huishoudens geselecteerd om als VIP het feest mee te vieren. In de eigen huiskamer, waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen. De feestvierders in deze huiskamers zullen te zien zijn op grote videoschermen op het podium. Ook wordt er live geschakeld naar de huiskamers waar de feestvierders in beeld te zien zullen zijn. Op maandag 25 januari om 11.11 uur gaat de inschrijving open via www.omroepbrabant.nl/3uv. De eerste 50 aanmeldingen krijgen sowieso een online ticket n een exclusief VIP pakket.

"Omroep Brabant vindt het belangrijk dat de maatregelen worden nageleefd, maar we vinden ook dat Brabanders een mooie, troostrijke en gezellige carnaval verdienen," zegt Renzo Veenstra, hoofdredacteur van Omroep Brabant. "Daarom heeft de organisatie naar alternatieven gezocht. Die is nu gevonden in de vorm van een digitale editie van 3 Uurkes Vurraf." aldus Veenstra.

3 Uurkes Vurraf is vrijdag 12 februari 15.00 uur LIVE bij Omroep Brabant te volgen op televisie n online. Omroep Brabant is te vinden bij Ziggo op kanaal 30 (buiten Brabant op kanaal 712) en KPN kanaal 507 en digitaal op omroepbrabant.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14456