Datum plaatsing: 27 januari 2021

Blijft (online) oproepen rellen melden!


Blijft (online) oproepen rellen melden!


Oss (Oss): Wij als politie hebben ontzettend veel meldingen van online oproepen tot rellen op sociale media voorbij zien komen. Sterker nog, veel mensen gaven aan ons door wat zij zagen of gaven belangrijke informatie met betrekking tot de rellen. Dank daarvoor! De communicatie vond plaats op verschillende manieren, via social media tot een gesprek op straat. Wij als politie vinden dit fijn en willen vragen om hier vooral mee door te gaan! Wij willen jullie ook bedanken voor alle hartverwarmende reacties en steunbetuigingen. Dat doet ons goed! Dankjewel daarvoor.

Uiteindelijk zijn jullie onze ogen en oren in de wijk en samen maken wij het veilig! Weet dat wij onderzoek doen naar de accounts die oproepen tot rellen en proberen deze individuen aan te houden om te laten berechten. Dit kan leiden tot celstraffen (en geen VOG, want velen zijn nog jongeren en moeten ooit nog een baan vinden en dat wordt dan lastiger).

Wij doen ook een oproep aan ouders... Check waar je kind is voor/na 21.00 uur, want ook u heeft hierin een verantwoording!

Maak je jezelf zorgen om een geplaatst bericht of hoor je informatie voorbij komen, schroom dan niet om contact met de politie op te nemen. Meldingen over rellen kunnen gedaan worden via 0900-8844 of bij spoed 112 of via =AT0KxO7Oh6l-xjmOaGuSXzo9j40wuOefkKcK0L0Z6SgC_YhWjtMzUb74UKjvrX7cT39_0j6yz9ud6IU5NWzwSH3O1eCFrRqxeMyNFaIDpWs1bSF19cLu5zOKdxjpeJUbcD1ajP70ctbla2Qfc_sa-i-1C1yIIR0puSjhcqfxSLiZg9k]deze link.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22379