Datum plaatsing: 29 januari 2021

Ossenaar aangehouden voor bedreigen politieagentenOss (Oss): In Oss is vandaag een 28-jarige man aangehouden voor het bedreigen van twee politieagenten.

De man zou de afgelopen dagen meerdere berichten hebben gestuurd naar twee medewerkers van de politie in Oss. Hij stuurde die berichten via What’sApp naar hun werktelefoon. Hij dreigde hen iets aan te doen en refereerde daarbij met foto’s ook aan de rellen in Eindhoven van afgelopen zondag. Hij zou daarbij betrokken zijn geweest.

Na onderzoek kon de politie de man vanavond rond 22.15 uur aanhouden in een woning in zijn woonplaats Oss. Hij wordt in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Daarbij wordt ook bekeken of hij inderdaad betrokken was bij de rellen van de afgelopen dagen.

Het bedreigen van politieagenten is een zeer ernstige gedraging die volstrekt onacceptabel en onaanvaardbaar is. Politie en justitie tolereren geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24602