Datum plaatsing: 26 januari 2021

Drie dingen die je kunt 3D printen om je leven wat eenvoudiger te maken


Drie dingen die je kunt 3D printen om je leven wat eenvoudiger te maken


's-Hertogenbosch (Regionaal): Soms heb je iets in je leven waar je je echt dood aan ergert. In de meeste gevallen zijn dit echt kleine dingen die je zo erg irriteren. Het is dan natuurlijk slim om deze probleempjes op te lossen, maar vaak weet je niet hoe je dit moet doen. Nou, misschien is dit wel mogelijk met 3D print onderdelen. Door een 3D print service in te schakelen kun je immers de onderstaande kleine hulpmiddelen laten produceren die als het goed is je irritatie weg zullen halen.

Batterijhouder
Het is ontzettend irritant dat je batterijen overal en nergens verspreid liggen in een kast. Je kunt dan natuurlijk niet direct twee vinden, wat een helse zoektocht op kan leveren in sommige gevallen. Dit probleem kun je oplossen door een houder te laten 3D printen voor je batterijen. Het mooiste aan dit opbergdoosje is dat het deksel ook nog eens magnetisch zal sluiten, hoe handig is dat? Walter Hsiao is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de batterijhouder, wat hij heeft geplaatst op Thingiverse zodat jij het kunt downloaden. De houder is verkrijgbaar voor vier, zes en acht batterijen.

Paperclip bladwijzer
Als je een prachtig boek aan het lezen bent dan wil je natuurlijk niet dat je van de ene op de andere dag niet meer weet welke bladzijde je het laatst hebt gelezen. Met een e-reader zul je hier naar alle waarschijnlijkheid geen last van hebben, maar bij een fysiek boek kan dit natuurlijk wel het geval zijn. Om dit probleem te voorkomen kun je een paperclip bladwijzer laten 3D printer. Deze kleine items zullen geprint zijn in minder dan 30 minuten. Je kunt ze ook nog eens gebruiken als normale paperclips. Ontwerp 3D Lab Aproca heeft het bestand op Cults geplaatst.

SD kaart houder
Net zoals de bladwijzer in de vorm van een paperclip zal deze SD kaart houder ook al na minder dan een half uur klaar zijn met het 3D printen. Bovendien kun je in dit model maar liefst 12 microSD kaartjes bewaren, hartstikke handig want deze cards verlies je zonder enige moeite. Alsnog is deze houder klein, wat het juist zo praktisch en handig maakt. Het 3D printen kan bovendien zonder steun waardoor je weinig materiaal zult verliezen. De bestanden die ontworpen zijn door Carnivorousgnar kun je zelf downloaden op Thingiverse, waarna het printen kan beginnen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16441