Datum plaatsing: 02 februari 2021 - Laatst gewijzigd: 02-02-2021 20:21:46

De juiste man op de juiste positie, dat werkt


De juiste man op de juiste positie, dat werkt


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Wat een advocatenkantoor en een voetbalclub met elkaar gemeen hebben? De juiste man/vrouw op de juiste positie. Doorzetten en presteren op het moment dat het nodig is. En elkaar steunen, juist als het moeilijk is. Daarom gingen Snijders advocaten en FC Den Bosch een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst aan. Omdat nu het moment is.

Geloven in specialisatie
Het Bossche advocatenkantoor is een snel groeiend kantoor. Vele toonaangevende bedrijven en ondernemingen uit heel Nederland weten de specialisten van Snijders Advocaten te vinden. “Dat komt omdat wij enerzijds betrokken zijn maar ook echte doorzetters die nou eenmaal graag winnen” zegt Danny Snijders. “Daarnaast is onze aanpak uniek en beschikken wij over goede specialistische advocaten”. Snijders gelooft namelijk niet in advocaten die van alle marken thuis zijn. Het is juist het specialisme dat ons een voorsprong geeft en wat onze advocaten de beste in hun vak maken.

Betekent dit dat je alleen voor een deel van de juridische problemen bij ze aan kunt kloppen? “Nee zeker niet”, zegt Snijders. “Juist door deze manier van werken, kunnen wij een grote diversiteit van rechtsgebieden ondersteunen. En daardoor kunnen we zowel beursgenoteerd tot (groot-) MKB, en van Gemeente tot woningbouwcorporaties bedienen. De keuze voor het kantoor wordt vaak gemaakt op basis van de pragmatische aanpak maar ook omdat het kantoor niet gevestigd is op de Zuidas en daardoor een goede prijsstelling kan hanteren. Ook dat is belangrijk, zeker in deze moeilijke tijd.

Waarom FC Den Bosch?
Danny Snijders directeur en eigenaar van het Bossche Advocatenkantoor en Rob Almering, algemeen directeur van FC Den Bosch zijn beide verheugd over de samenwerking. “Onze band met FC Den Bosch was al enorm sterk”, zegt Snijders. Voor hem is het dan ook niet vreemd om juist in deze tijd nu de club alle steun hard nodig heeft, een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Snijders is met het kantoor al jarenlang nauw verbonden aan FC Den Bosch. “Met deze stap bevestigen wij onze betrokkenheid om de club ook in deze moeilijke onzekere periode onvoorwaardelijk te steunen.” Ook Almering is erg blij met de overeenkomst en de steun van het Bossche advocatenkantoor. “Door de ontwikkeling van het corona-virus zijn er overal onzekere tijden. Vele ondernemingen bewegen daardoor in onzeker vaarwater en dat geldt uiteraard ook voor FC Den Bosch. We zijn daarom zeer verheugd met deze stap van Snijders Advocaten”.

De juiste man op de juiste positie geldt niet alleen bij Snijders maar ook bij FC Den Bosch. Daarnaast zijn de mentaliteit van soms een lange adem en doorzetten, maar ook onder druk kunnen presteren en het punt maken als het nodig is, eigenschappen die in beide takken overeenkomen. Het is een zelfde manier van denken. Dat is waarom ons kantoor prima past bij een club als FC Den Bosch. De spelers zullen zich hopelijk wat extra gesteund voelen nu ze de komende drie jaren Snijders Advocaten op de schouders van het wedstrijdshirt hebben staan. Of Snijders nu het voetbalnieuws meer in de gaten houdt? “Onze band was al nauw”, zegt hij, “dat zal nu alleen maar versterken.”
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13778