Datum plaatsing: 02 februari 2021

Waarom ook jij een tuinhaard moet kopen


Waarom ook jij een tuinhaard moet kopen


's-Hertogenbosch (Regionaal): Ben je een echt buitenmens? En zit je het liefst niet alleen in de zomer, maar ook de rest van het jaar buiten wanneer het Nederlandse weer dit even toelaat? Dan is het zeer verstandig om een tuinhaard te overwegen. Deze warmtebron houdt jou niet alleen lekker warm wanneer het buiten kouder wordt, het geeft je tuin ook nog eens een super leuke sfeer. Laat je verrassen door de voordelen van een tuinhaard. Lees snel verder!

Geeft je tuin een leuke uitstraling
Je tuin een leuke inrichting geven? Misschien denk jij direct aan groen en verschillende planten. Toch is dit niet het enige waarmee jij jouw tuin een leuke uitstraling kan geven. Met een buitenhaard zorg je namelijk echt voor een unieke sfeer in jouw tuin. Naast dat de haard flink veel warmte afgeeft, is het een mooie lichtbron voor op je terras. Win-win!

Uiteraard is er daarnaast nog wel wat gezelligheid nodig om je tuin af te maken. Kies daarom voor wat mooie planten, hang wat lampions of een lichtslinger op en maak de tuin echt sfeervol. Daarnaast mag natuurlijk ook een comfortabele loungeset niet ontbreken. Je moet wel een plek hebben waar jij lekker kan relaxen terwijl de tuinhaard je warm houdt. Maak je van je terras een warme relaxruimte door de tuinhaard aan te steken en op de loungeset te kruipen. Is het hartje winter? Voeg dan wat lekkere dekentjes toe en kruip hieronder terwijl je geniet van een lekkere warme kop thee, koffie of chocolademelk.

Altijd een passende variant bij jouw tuin
Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte buitenhaard voor jouw woning, bijvoorbeeld bij de gerenommeerde partij TuinhaardXXL, kom je verschillende varianten tegen.

Zo zijn er bijvoorbeeld authentieke buitenhaarden in de vorm van een melkbus, leuk voor het nostalgische gevoel als je opgegroeid bent op een boerderij. Heb jij zelf kinderen of komen deze regelmatig op visite? Dan wil je waarschijnlijk liever een variant die niet zo open is. Zoek dan ook naar buitenhaarden met een deurtje. Zo kan je voorkomen dat kleine kinderen hun handjes in de haard steken. Daarnaast wil ook het vuur sneller doven. Ideaal!

Extra voordeel: BBQ
Ook leuk om te weten is dat een buitenhaard niet alleen verkrijgbaar is in verschillende varianten met het oog op het design, maar ook wanneer je kijkt naar de toepassingen. Wist je bijvoorbeeld dat verschillende buitenhaarden ook voorzien zijn van een rooster, zodat je hier ook nog eens op kunt barbecueŽn? Lekker functioneel. Dat bespaart een hoop ruimte in je tuin. Geslaagde tuinfeesten gegarandeerd!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17235