Datum plaatsing: 01 februari 2021

Bint Wintergames 2021


Bint Wintergames 2021


Gestel (Sint-Michielsgestel): Komende maand(en) organiseren het sport- en jongerenwerk van Bint Welzijn & ondersteuning extra activiteiten voor jongeren. Deze activiteiten zijn voor jongeren uit de gemeente Sint-Michielsgestel in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar.

Een aantal activiteiten zijn onderdeel van de Wintergames 2021. Dit is een landelijk initiatief vanuit de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland en heeft als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren te stimuleren om in beweging te komen.
Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag Ún niet kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven zodat ze positiever de donkere wintermaanden door kunnen komen.

In de periode 13 t/m 18 februari vinden er in het kader van deze wintergames een drietal activiteiten plaats. Zo kun je deelnemen aan workshop graffiti op zaterdag 13 februari en kun je op dinsdag 16 februari met je voetbalvrienden de onderlinge strijd aangaan tegen vier andere teams op het Cruijffcourt. En voor degene die zijn/haar fysieke en mentale grenzen wil verleggen is er op donderdag 18 februari een dagje mountainbiken onder deskundige begeleiding van ATB vereniging The Whoopers i.s.m. de buurtsportcoaches van Bint.

Tijdens deze activiteiten houden organisatoren en deelnemers zich uiteraard volledig aan de door het RIVM opgestelde coronaregels.

Wil je meer informatie of jezelf opgeven kijk dan hier. Doe dat wel zo snel mogelijk, want de activiteiten hebben een beperkte capaciteit!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30519