Datum plaatsing: 02 februari 2021

Nieuw bankje Oranjeplein


Nieuw bankje Oranjeplein


Middelrode (Sint-Michielsgestel): Middelrode is weer een moza´ek-bankje rijker en wel op het Oranjeplein. Leden van Buurtvereniging Kommirroi kwamen op het idee hun buurt ook op te vrolijken met een mooi bankje.

Gelukkig konden ze nog deelnemen aan dit initiatief via de gemeente en hadden ze een paar creatievelingen in de buurt die zich hier wel voor in wilden zetten. Helaas kwam na levering van het bankje heel snel corona om de hoek kijken en was het niet mogelijk om hier met een aantal buurtbewoners een gezamenlijk project van te maken. Het moza´ekwerk kwam daardoor volledig terecht op de schouders van Herman Geerlings.
Op het bankje staat het logo van de buurtvereniging en nog een aantal afbeeldingen van echte Mirroise plekken. Het bankje is tot stand gekomen mede dankzij hulp van Gerard van Boxtel voor de ontwerpen en Jos van Boxtel voor het tekenen van de ontwerpen op het bankje, maar het meeste werk is toch wel verricht door Herman Geerlings. Herman heeft vrijwel alleen alle steentjes van dit bankje gelegd en hier heel wat uren zittend op de knieŰn ingestoken. Daar is de buurtvereniging hem erg dankbaar voor.
Inmiddels is het Oranjeplein vernieuwd en staat het bankje er mooi te pronken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28461