Datum plaatsing: 03 februari 2021

Verhalenwandeling beekdal de Aa


Verhalenwandeling beekdal de Aa


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Elk landschap en elke omgeving heeft zijn kenmerkende verhalen. Zo ook in Heeswijk-Dinther. De boer, de kasteelheer, de pater en de molenaar. Verhalenverteller Casper Hoenderdos vertelt hun verhalen rondom de rivier de Aa.

Met deze wandeling ga je verhalen horen die midden in dit gebied zich hebben afgespeeld. Uiteraard geheel Corona proof. Allemaal unieke verhalen. Waargebeurd en ook met een enorme impact op de Nederlandse samenleving.
Casper heeft in Heeswijk een Inspiratiemuseum waar hij ook zijn verhalen vertelt en rondleidingen geeft. Casper: “Omdat veel mensen vaak wandelen of alleen thuis zijn, leek het mij een goed idee om Verhalenwandelingen te organiseren. Het is een enorm leuke en interessante beleving van het beekdal de Aa. Zo neem je op een gezellige manier een stukje lokale geschiedenis mee. En je gaat voor altijd anders naar dit landschap kijken. Juist in deze Corona tijd wordt er veel gewandeld en is dit een leuke afwisseling. Daarom die ik dit. En ik dacht, het weer iets nieuws!”

Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Meerdere personen kan, maar wel uit de zelfde ‘bubbel’. Een vertelwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. Stuur een e-mail naar info@inspiratiemuseum.nl voor het maken van een afspraak. De kosten voor deze wandeling bepaalt u zelf achteraf. Vond u er niets aan, dan betaalt u niets. Vond u het de moeite waard dan is het bedrag naar uw keuze. Voor meer informatie: www.inspiratiemuseum.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28802