Datum plaatsing: 02 februari 2021

KNollenrijk Verlicht: Samen blinken we thuis uit!


KNollenrijk Verlicht: Samen blinken we thuis uit!


Berghem (Oss): Carnaval 2021 is geen carnaval als andere jaren. Dit jaar helaas geen prachtige verlichte optocht of andere festiviteiten om naar uit te kijken, maar veelal een thuis-carnaval in het verschiet. Ondanks alles wil Stichting Carnaval Berghem, Commissie Verlichte Optocht en Horeca in Berghem toch het carnavalsgevoel laten leven! Daar kan iedereen aan meehelpen. Alleen samen maken we van het Knollenrijk een lichtpuntje tijdens carnaval. Daarom zou het mooi zijn als zoveel mogelijk knollen en knollinnen hun huizen in Berghem verlichten, versieren en aankleden in carnavalsfeer.

Wat? Laat jouw huis/tuin/balkon/bedrijf/gebouw etc. met verlichting stralen met carnaval.
Hoe? Dat is helemaal naar eigen invulling, laat je eigen creativiteit los. Het hoeft niet groots te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Denk ook eens aan feestverlichting, lichteffecten, carnaval aankleding en carnavalsmuziek. En natuurlijk de Stichting Carnaval Berghem vlag of Bergse vlag.
Wanneer? Vˇˇrafgaand en tijdens carnaval 2021. (vanaf vrijdag 5 februari t/m 16 februari).
Wie? Iedereen kan meedoen op zijn of haar wijze. Jong en Oud.
Waar? In en rondom het Knollenrijk (Berghem). Klik op de "Kaart Verlicht Knollenrijk" (zie onderaan webpagina) en zie welke huizen zijn verlicht.
Waarom? Om kans te maken op leuke prijzen voor de leukste, mooiste, grappigste verlichte plekken! Maar vooral om samen het verlichte carnavalsgevoel te beleven deze carnaval en om te laten zien dat we trots zijn op onze verlichte optocht door Berghem in het licht te zetten.

Doe jij ook mee? Laat het ons weten!
Stuur ons een mailtje naar verlichtknollenrijk@gmail.com met jouw straat, huisnummer en leuke naam. Dan komt jouw plek op de kaart van Verlicht Knollenrijk te staan. Samen zorgen we vanuit huis voor een stralende carnaval in een Verlicht Knollenrijk.

Volg de sociale media van Verlichte Optocht, Knollenrijk en Horeca in Berghem voor alle ins en outs over deze sfeeractie. Deze sfeeractie maakt onderdeel uit van: KNOLLENRIJK CARNAVALT THUIS!

Spelregels:
- Houd rekening met jouw buren en omgeving.
- Volg altijd de landelijke corona richtlijnen op.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14138