Datum plaatsing: 03 februari 2021

Jeugd hoeft niet stil te zitten in carnavalsvakantie


Jeugd hoeft niet stil te zitten in carnavalsvakantie


Oss (Regionaal): Tijdens de carnavalsvakantie organiseert het Sport Expertise Centrum activiteiten om de jeugd in beweging te brengen.

Talentencampus vakantiesport
Op 15, 16, 17 en 19 februari vindt de tweede editie van de Talentencampus vakantiesport plaats. Na de succesvolle editie in de kerstvakantie kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar in de carnavalsvakantie gratis deelnemen aan de sportactiviteiten op de Talentencampus. De leukste activiteiten komen terug en worden aangevuld met nieuwe activiteiten. Als de coronamaatregelen het toelaten, wordt er binnen en buiten gesport. De activiteit is gratis door de bijdrage die de gemeente Oss levert aan deze activiteit.

Esports Showcase
Op donderdag 18 februari vindt de derde editie van de Esports Showcase plaats in het Wijkcentrum Schadewijk. Tijdens deze dag kunnen kinderen vanaf 8 jaar klassieke games als MarioKart en FIFA spelen op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Daarnaast kunnen ze Beat Saber spelen met een echte VR bril. Of zichzelf in het zweet werken met Fortnite, FIFA Skills, MarioKart ‘real life’ én kennismaken met de GameGymWall! Deze activiteit is gratis en wordt samen met House of Esports en Wijkcentrum Schadewijk georganiseerd.

Voor deze activiteiten is nog een klein aantal aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze activiteiten kan via de website van het Sport Expertise Centrum.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30080