Datum plaatsing: 03 februari 2021

Valentijns'Rozenactie van PowerUp073


Valentijns'Rozenactie van PowerUp073


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Vanaf vandaag kunnen jongeren, al dan niet anoniem, rozen sturen aan iemand die ze dierbaar is via de Rozenactie van PowerUp073. De actie is geďnspireerd op wat er vroeger op scholen gedaan werd. Jongerenwerker Bob Heemskerk en zijn collega’s zien dat er bij jongeren grote behoefte is aan contact. "Normaal gesproken ga je op die leeftijd met carnavalszondag de stad in en leer je nieuwe leeftijdsgenoten kennen. Of durf je zelfs op die ene leuke jongen of meid van je school af te stappen. Dit jaar gaat dat helaas niet. Daarom willen we op carnavalszondag, die toevallig op Valentijnsdag valt, jongeren de mogelijkheid bieden om hun gevoelens van liefde te uiten.”
De rozen hoeven niet per se met een liefdesverklaring samen te gaan. Het uitspreken van je waardering voor iemand of een hart onder de riem steken bij opa en oma: alles mag. Hoe de actie in zijn werk gaat? “Je kunt via PowerUp073 een gratis roos laten bezorgen bij die ene speciale persoon. Wij zorgen er vervolgens voor dat de roos op zondag 14 februari, samen met een persoonlijke boodschap van jou, coronaproof door een jongerenwerker bezorgd wordt,” aldus Bob.
De voorraad rozen is wel beperkt: er zijn 100 rozen beschikbaar. De jongeren uit de gemeente ‘sHertogenbosch die er het eerst bij zijn, kunnen iemand verrassen! Meedoen kan tot uiterlijk 10 februari 2021.
De actie en de voorwaarden voor deelname zijn vandaag afgetrapt op alle social mediakanalen van PowerUp073, waaronder Instagram (@PowerUp073).Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30048