Datum plaatsing: 05 februari 2021

Aan de wandel met eerste Kei Toffe Tocht in Nistelrode


Aan de wandel met eerste Kei Toffe Tocht in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): De Kei Toffe Tocht is een wandeltocht bedoeld voor iedereen die van wandelen houdt, creativiteit waardeert én de natuur bewondert en respecteert. Het idee is ontstaan uit een mix van hobby’s van Jeanine Maas: wandelen, stenen beschilderen en laten zwerven, beheer van Minibieb Nistelrode en het idee om ooit ergens een beweegbos voor kinderen te ontwikkelen.

Zeker in deze periode is het goed om even weg te zijn van het beeldscherm. De natuur in met dagelijks een portie frisse lucht en beweging. Gedurende alle seizoenen genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

De Kei Toffe Tocht van Minibieb Nistelrode is een tocht van ongeveer 5 kilometer door de prachtige bossen, waarbij je tien gekleurde keien tegen komt met daarop een nummer. Het nummer verwijst naar een Kei Toffe activiteit die je vindt op de routebeschrijving, inclusief de opdrachten, is deze te vinden in Minibieb Nistelrode en is te downloaden via www.klasse-rt.nl/minibieb of in de facebookgroep ‘Kei Toffe Tocht’.

Meedoen
Tussendoor vind je ook nog allerlei Kei Toffe mini-keitjes. Deze mag je meenemen of… weer een ander plekje geven op de route, zodat anderen er ook weer plezier van hebben.

Zo kun je ook je eigen ‘Kei Toffe Tocht’ uitzetten in je omgeving.
‘Kei Toffe Tocht’ is een idee van Minibieb Nistelrode en mede mogelijk gemaakt door Klasse-RT Remedial Teaching op maat en meer, familie van den Akker en familie Maas.

Deelname aan deze tocht is volledig voor eigen risico.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30876