Datum plaatsing: 07 februari 2021

Laatste mogelijkheid inschrijven Rottenrijkse autospeurtocht


Laatste mogelijkheid inschrijven Rottenrijkse autospeurtocht


Geffen (Oss): Heey goade mee?!
Carnaval vraagt dit jaar om een andere creatieve invulling dan we gewend zijn. Wij hebben niet stil gezeten en nodigen alle Rottenrijkers en Rottenrijkerinnekes uit om op carnavalszaterdag met z’n allen - coronaveilig - in de auto te stappen voor een kei gave Autopuzzeltocht! Een speurtocht die vooral leuk is voor kinderen, maar zeer zeker ook voor ouders, grootouders en iedereen die van puzzelen houdt.
De puzzels, raadsels en opdrachten zijn onderverdeeld in een gedeelte voor kinderen én een gedeelte voor volwassenen.
Doe jij, je ouders, buren, familie, vrienden gezellig mee met de Rottenrijkse auto puzzelspeurtocht en sleep je misschien een prijs in de wacht?
Er is voor iedereen een bakkie koffie met een versnapering en de kinderen kunnen lekker genieten van een zakje chips en een pakje Wicky. Laat de boterhammen (wel erg gezond!) deze keer maar thuis, want er is onderweg erwtensoep. En wat dacht je van lekkere poffertjes?
Zoals iedereen weet staat Stichting Rottenrijk erom bekend goed te zorgen voor de Rottenrijkers. Aan het einde van deze rit is er voor de kinderen een snoepzak om nog even heerlijk na te genieten!
Tijdens deze uitdagende en spannende puzzelspeurtocht zal het aan niets ontbreken. We laten je kennis maken met 9 onvergetelijke - puur Brabantse - locaties en puzzel je de oplossing bij elkaar.
Wie wint een prijs, en welk kind is de beste puzzelspeurder?
Stuur voor 8 februari het aanmeldingsformulier via https://bit.ly/2NLrax4
naar autopuzzelspeurtocht@rottenrijk.nl
Datum: zaterdag 13 februari 2021.
Start: tussen 14.00-14:30 uur.
Waar: bij de kiosk op het Dorpsplein in Geffen.
Dresscode voor alle deelnemers: CARNAVALESK!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14977