Datum plaatsing: 17 februari 2021

Brier59: 1.400 m2 horeca en 800 m2 kantoorruimte langs A59


Brier59: 1.400 m2 horeca en 800 m2 kantoorruimte langs A59


Geffen (Oss): De Geffense Barriere brandde in 2009 af en daarna was het een puinhoop op dit stuk langs de A59. Maar daar gaat met Brier59 verandering in komen. Het college van B&W verleent -in principe- medewerking aan de ontwikkeling om op de locatie van de Geffense Barriere een horeca-en kantoorvoorziening mogelijk te maken. Op het terrein aan de Rijksweg 38 komt één gebouw van 1.400 vierkante meter horeca en 800 vierkante meter aan kantoorruimte.

In het horecagebouw is ruimte voor zo’n zes horeca(snelweg)formules. Er komt een centrale zitplaats/ontmoetingsplaats. Ook wordt er een drive-trough gerealiseerd om horecaformules via de auto bereikbaar te maken. Het is nog niet bekend welke formules er interesse hebben getoond. Bij Brier59 komt een 40 meter hoge reclamezuil te staan. Een wens van ontwikkelaar STEIN zodat de horecazaken vanaf de snelweg op grote afstand te zien zijn.

De foodcourt moet ook bereikbaar zijn vanuit het achterland, een eis van de ontwikkelaar. Er wordt onderzocht op welke manier de verkeersstromen gerealiseerd kunnen worden zonder dat er vermenging komt met het snelwegverkeer. Aan de westkant van het gebouw komt een parkeervoorziening.

Op de verdieping komt circa 800 m2 kantoorruimte. Deze ruimte wordt opgedeeld in onafhankelijke kantoren, flexplekken, spreekkamers en vergaderzalen.

Er wordt een bestemmingsplanprocedure voor de realisatie vorbereid.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27376