Datum plaatsing: 17 februari 2021

v.d. CAMP oss completer dan compleet


v.d. CAMP oss completer dan compleet


Berghem (Oss): Bij een rondgang over het buitenbedrijf bij v.d. Camp uit Oss val je van de ene in de andere verbazing. Alles oogt tot in perfectie, schoon, opgeruimd en tot in finesse gerangschikt in soort en materiaal. Op hele grote terrein ligt werkelijk nog geen steentje verkeerd. “Ja, we houden nu eenmaal van opruimen”, lacht Annette de Munnik, partner van Theo van de Camp. Aan het Randmeer nummer 18, op de grens van Berghem en Oss, is het bedrijf sinds 2011 actief. In Berghem waren ze volledig uit hun jasje gegroeid. Theo van de Camp: “In 1991, ik was toen 21 jaar, kocht ik mijn eerste vrachtauto. Ik was toen nog in dienst bij mijn vader, Wim van de Camp. Later werd ik medevennoot. In 2005 was ik zelfstandig ondernemer en stond het bedrijf in Berghem, volledig op mijn naam. Zes jaar later vestigden we ons hier op het bedrijventerrein de Geer in Oss”, aldus Theo.

Terwijl ik, met Annette de Munnik (47) en partner van Theo (50), geniet van een kopje koffie doet hij intussen zijn uiterste best om de historie van het bedrijf te schetsen. Dat lukt hem aardig ware het niet dat hij om de twee minuten wordt geroepen om raad en advies. Een druk bezig baasje die met de meeste nauwkeurigheid en met groots gemak zijn bedrijf, wat uit maar liefst drie bedrijven met zeventien bedrijfscomponenten bestaat, bestuurt. “Weet je. Bespreek het maar met Annette, die weet veel van dit bedrijf”, roept hij vanuit de gang waar hij de aannemer even moet bijpraten vanwege de verbouwing van zijn kantoor.

v.d. CAMP oss. Een compleet bedrijf, van alle markten thuis. Buiten op het immens grote terrein valt meteen de perfectie op. Alles, ook bij de grovere afdelingen zoals puin- en zandverwerking, ligt op zijn plek waar het hoort. In de prachtige showtuin kom je werkelijk ogen tekort. De ‘werf’ oogt clean en zelfs de vrachtauto’s blinken. Het materiaal staat gerangschikt, klaar voor gebruik opgesteld. Het zou zomaar zonder enige discussie als een voorbeeldbedrijf voor wie dan ook kunnen fungeren. Niet voor niets zijn ze in 2017 verkozen tot ondernemer van het jaar. Een meer dan terechte keuze.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16777