Datum plaatsing: 20 februari 2021

v.d. CAMP oss sierbestrating “onze trots en tevens ons visitekaartje”


v.d. CAMP oss sierbestrating “onze trots en tevens ons visitekaartje”


Berghem (Oss): Aan de straatkant van het bedrijf ligt de prachtige showtuin van Theo v.d. Camp. Het is hun trots en vooral het visitekaartje van de onderneming. Eigenlijk zou iedereen, zowel zakelijk als privé, die ook maar één moment de gedachte of het idee heeft om zijn of haar tuin te gaan creëren of verbouwen een bezoek moeten brengen aan de showtuin. Puur vrijblijvend, maar je moet het wel hebben gezien. Alleen de website al is een streling voor het oog (www.sierbestratingoss.nl). Dit jaar bestaat het bedrijf 55 jaar.

Drie jaar na de verhuizing naar de Geer, in 2014, is de showtuin gerealiseerd. Het moest een soort van vertrouwelijk, compleet en vooral eigentijds geheel worden. Annette: “In de gehele tuin zijn daarom ook zitjes gemaakt waar de klant even rustig met elkaar kan overleggen. Onze specialisten staan klaar om de klant, puur vrijblijvend, te inspireren en natuurlijk te informeren over hun toekomstige droomtuin”.

Het geheel oogt als een ware brochure. Alles, maar dan ook alles is aanwezig. Van grindtafel tot verlichting en van betonnen- natuursteen en gebakken stenen tot keramische tegels met de daarbij behorende tuinelementen. Mooie voorbeeldtuinen zijn er gecreëerd die steeds weer worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en/of trends.
Nieuw in het geheel is ‘The Lighthouse’ in de showtuin. In een afsluitbare (om duisternis te verkrijgen) container is op een vernuftige manier alle maar enigszins denkbare (led)tuinverlichting aangebracht. Het uitproberen van de vele mogelijkheden die tuinverlichting u kan bieden in de donkere container is al een feestje op zich.

Het mooie van dit alles is dat v.d. CAMP oss voor u alles uit handen kan nemen. Van ‘ontwerp tot oplevering’. “Wij regelen het”, staat met grote letters te lezen in het advies wat ze geven. “En die belofte komen wij na, dat kan ik je verzekeren”, zegt Theo nadrukkelijk.
Halen of brengen. Alles hebben ze in huis. “Afvoer van afval, puin, zand, bomen of struiken… Roept u maar. Of, we halen het, of u brengt het. Veel is bij ons mogelijk”, aldus Annette.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16438