Datum plaatsing: 25 februari 2021

5 jaar Netwerk ROSvrouwenRosmalen ('s Hertogenbosch): Enthousiast gingen Sandra Holm van Overhuizen, Pleunie den Otter en Lilian Arts van ArtsLommelen Uitvaartverzorging met het aansnijden van een originele geboortetaart op 16 februari 2016 van start met het netwerk ROSvrouwen. Het bestaat dus vijf jaar.
Naast de Open Koffie heeft het netwerk nog andere uitstapjes gemaakt, maar de Open Koffie bleef. Het kernteam bestaat nu uit Karin van Lokven, Budgetwegwijs, Herma Moolenaar Mooi Advies en Audrey van Esch Studio Online Marketing en Lilian Arts.
Onveranderd zijn de missie en visie gebleven, een laagdrempelig netwerk waar je kennis en ervaringen kunt delen, je netwerk kunt uitbreiden. Een vrouwennetwerk dus, vaak start je een eigen bedrijf uit passie, idealen en het ondernemerschap krijg je erbij. Aangesloten onderneemsters proberen zoveel mogelijk ook andere ondernemers te steunen. De diversiteit van de ondernemingen is groot van een accountantskantoor tot wandelcoach en alles wat er nog tussen zit. Naast de ontmoetingen, ook bij de onderneemsters op locatie, geeft het netwerk inspiratie en energie.
De ROSvrouwen Facebookpagina is altijd de rode draad geweest om met elkaar in verbinding te blijven. Door het plaatsen van polls en berichten door de ROSvrouwen blijft er ook in coronatijd beweging.
Als locatie hebben de ROSvrouwen een paar omzwervingen gemaakt. Door corona uitgekomenbij Stadsboerderij Eyghentijds en gastvrij ontvangen. En nu zijn de Open Koffie-ochtenden omgezet naar maandelijkse online meetingen.
Meer weten over de ROSvrouwen of aanmelden dat kan bij Karin van Lokven door een mail naar haar info@budgetwegwijs.nl te sturen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28267