Datum plaatsing: 27 februari 2021

Gratis online cursussen leden Huis73


Gratis online cursussen leden Huis73


's-Hertogenbosch (Regionaal): Vanaf deze maand kunnen bibliotheekleden van Huis73 gratis online cursussen volgen. Met online cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden kunnen leden nieuwe vaardigheden leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment!

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen: van leren hoe je een eigen podcast begint tot handiger worden met Photoshop en van Presenteren tot Kritisch denken. Bibliotheekleden kunnen de cursussen volgen via Huis73 op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz. De online cursussen en een uitleg hoe het werkt zijn te vinden op www.huis73.nl/onlinecursussen.html
Het stimuleren van ‘een leven lang ontwikkelen’ voor volwassenen is een belangrijke maatschappelijk taak van de bibliotheek in de aankomende jaren. In deze landelijke pilot van een jaar wordt onderzocht hoe het aanbod van online cursussen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van bibliotheekleden.

Bij Huis73 kunnen bibliotheekleden al lang voor veel meer terecht dan alleen het lenen van boeken. Zo zijn er interessante en leuke activiteiten voor jong en oud en bieden we hulp bij informatie van de overheid. Ook wordt het digitale aanbod steeds groter. Deze online cursussen zijn een mooie aanvulling op de duizenden e-books en luisterboeken, digitale tijdschriften en informatiedatabanken, zeker in deze coronatijd.
Als Huis73 weer open mag, dan kunt u natuurlijk ook weer bij ons terecht voor ons uitgebreide (offline) cursusaanbod: cursussen.huis73.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32478