Datum plaatsing: 01 maart 2021

Van der Valk Hotel Nuland-s-Hertogenbosch bereikt hoogste punt in de bouw


Van der Valk Hotel Nuland-s-Hertogenbosch bereikt hoogste punt in de bouw


Nuland ('s Hertogenbosch): De nieuwbouw van het Van der Valk Hotel in Nuland heeft het hoogste punt bereikt. Eind 2019 werd er gestart met de grootse nieuwbouwplannen van het hotel, gelegen aan de snelweg A59. Het huidige hotel maakt plaats voor moderne nieuwbouw.

We zijn erg trots en ontzettend dankbaar dat we ondanks deze moeilijke tijden toch de bouw van ons nieuwe hotel kunnen doorzetten en dat er straks een gloednieuw hotel staat! Ruim 50 jaar bouwen we hier in Nuland aan ons mooie familiebedrijf. Dit is voor ons echt een mijlpaal en maakt het vandaag ook extra speciaal, omdat we hier met 4 generaties bij aanwezig kunnen zijn, vertelt Wendy Van der Valk (directie Van der Valk Hotel Nuland-s-Hertogenbosch) enthousiast.

Het nieuwe hotel telt vier verdiepingen en een grote glazen vide. Op de begane grond bevindt zich straks Gerrits la carte restaurant, een Live cooking restaurant, een hotelbar, private dining room en een Sushi bar/restaurant. Op de eerste verdieping bevindt zich het congrescentrum met multifunctionele zalen.

Tevens heeft het hotel straks ruim 135 hotelkamers waarvan 12 themasuites met sauna of jacuzzi, casino en fitness en wellnessfaciliteiten.

De verwachting is dat het hotel in het vroege najaar van 2021 opent. Tot die tijd blijft het hotel nog steeds geopend en bevindt het restaurant en de receptie zich in de aangrenzende pop-up locatie De Valk Next Door.

Opening 2021
De komst van de corona pandemie heeft voor de bouw van het nieuwbouw hotel wel voor extra uitdagingen gezorgd.

We hebben intensief overleg gehad met alle betrokken partijen om er samen voor te zorgen dat de bouw toch op een veilige manier voorgezet kon worden. Tijdens de lockdowns dokterden we oplossingen uit om de impact op de planning zoveel mogelijk te beperken. De bouw ligt nu gelukkig weer op schema en naar alle verwachtingen zal het nieuwe hoofdgebouw waarschijnlijk geopend worden in het vroege najaar van 2021, aldus Wendy van der Valk.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30861