Datum plaatsing: 03 maart 2021

Inschrijving Oeverloos Theaterroute 2021 gestart!


Inschrijving Oeverloos Theaterroute 2021 gestart!


Keent (Oss): Stichting Oss Cultureel bereidt zich voor op de vierde editie van het zeer succesvolle Oeverloos Theaterroute. Van 9 t/m 12 september vindt de theaterroute plaats op het wonderschone ‘eiland’ Keent. Wie wil meewerken aan het evenement als speler, decorbouwer, vrijwilliger of professional, kan zich vóór 12 maart aanmelden bij de organisatie.

Oeverloos meandert langs de Maas en vindt iedere twee jaar plaats op een andere plek langs de dijken van de rivier, die meer dan 40 km lang door de gemeente Oss loopt. Het is een theaterbeleving van zo’n 1,5 uur, voor jong en ouder. Elke editie staat voor lokaal cultureel talent en is geïnspireerd op lokale verhalen. Voorafgaand en afsluitend kunnen bezoekers genieten van een lokale lekkernij, muzikale optredens en kunst op het Ontmoetingsplein. De laatste editie van Oeverloos Theaterroute vond plaats in 2019 en werd bezocht door zo’n 1300 bezoekers.

Marjolein Buijs (zakelijk & artistiek leider): “in 2019 kozen we bewust voor een herfst-editie in het monumentale Acropolis. En ook dat was gelukkig een succes! Dit jaar kiezen we opnieuw voor de schoonheid van de dijken. We hopen van harte dat er weer veel aanmeldingen komen, ook van jongeren! Ik ben erg trots op het mooie team dat we hebben verzameld. Deze editie zijn er wel 9 professionele kunstenaars betrokken bij de ontwikkeling van de route en begeleiding van de deelnemers. Vertrouwde namen als Wim Wijnakker en Dimphy van Alphen, maar ook nieuwe gezichten als Sjack Esmyer, Anneke van den Heuvel, Alex van der Heijden en Rosemary & Garlic!”

Aanmelden
Wie wil meewerken aan Oeverloos, in zijn of haar vrije tijd of als professional; als toneelspeler, muzikant, decorbouwer of vrijwilliger, kan zich vóór 12 maart aanmelden via oeverloos@osscultureel.nl

Oeverloos Theaterroute is zeer geschikt om flexibel mee te bewegen in deze Corona tijd. Zowel tijdens de ontwikkeling van de route, de repetities, maar ook tijdens de voorstellingen in de buitenlucht is er alle ruimte om ons te houden aan de Corona-maatregelen. Na aanmelding ontvangt men alle benodigde informatie hieromtrent.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28874