Datum plaatsing: 05 maart 2021

Koninklijke onderscheiding voor Theo en Betty van Straten


Koninklijke onderscheiding voor Theo en Betty van Straten


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De heer T.J.M. (Theo) van Straten (75 jaar) en mevrouw E.H.P. (Betty) van Straten (74 jaar) uit Rosmalen zijn beiden bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Mikkers heeft het echtpaar op vrijdagmiddag 5 maart de betreffende versierselen opgespeld. Vanwege persoonlijke omstandigheden vond de uitreiking in besloten kring plaats.

De heer Van Straten is sinds 1972 vrijwillig actief op het gebied van welzijn en mantelzorg. Hij was vanaf 1972 verantwoordelijk voor het onderhoud van de moestuinen van de locatie Coudewater (GGZ Oost-Brabant). Daarnaast was decorandus coŲrdinator van de personeelsvereniging van deze locatie en was hij tevens organisator van de kaartavonden voor cliŽnten. Decorandus is sinds 1989 mantelzorger voor zijn broers (geweest), alsook voor een naaste.

Mevrouw Van Straten is sinds 1985 vrijwillig actief als mantelzorger en voor het kerkelijk leven. Mantelzorg heeft zij verricht voor verschillende wijkbewoners en ruim twintig jaar intensief voor haar ouders. Daarnaast was zij jarenlang koster en vrijwilliger in de Laurentiuskerk.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14544