Datum plaatsing: 07 maart 2021

Webinar Privacy en VeiligheidRosmalen ('s Hertogenbosch): SeniorWeb Nederland heeft de maand maart uitgeroepen tot themamaand ĹOnline Privacy en Veiligheid en dat is natuurlijk niet voor niets. Ook Senioren bewegen zich tijdens corona meer dan ooit intensief op de digitale snelweg. En dat is en blijft heel plezierig en nodig om sociale kontakten op peil te houden.
Helaas zijn er ook mensen die minder goede bedoelingen hebben op internet en misbruik maken van vertrouwen. Internetcriminelen verzinnen steeds weer nieuwe trucs om gebruikers om de tuin te leiden. Om nare ervaringen te voorkomen is het bijhouden van de digitale vaardigheid onmisbaar. Het verhoogt het plezier in Internetten, Telebankieren, Whatsappen, Facebooken en wat nog allemaal meer mogelijk is met je PC, tablet of smartphone.
Onmisbaar daarbij is ook oplettendheid, dus niet zomaar ondoordacht wat doen.

SeniorWeb Rosmalen organiseert daarom op woensdag 24 maart van 14.00 tot 15.00 uur een Webinar over Privacy en Veiligheid voor een iedere ge´nteresseerde. Een Webinar is een presentatie op het internet maar wel een interactief gebeuren. Je kunt tijdens de presentatie middels een chat-functie vragen stellen. Maar je komt niet in beeld. Voor diegenen voor wie deze datum niet goed uitkomt: het Webinar wordt herhaald op woensdag 31 maart eveneens van 14.00 tot 15.00 uur.

Wil je mee doen aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@seniorwebrosmalen.nl,
deelname is gratis. Je kunt je ook opgeven door een aanmeldformulier op onze website: www.seniorwebrosmalen.nl in te vullen. Je krijgt dan enkele dagen tevoren een mailtje met een link die je alleen maar aan hoeft te klikken vlak voor de bijeenkomst. In het mailtje wordt ook nog kort de werkwijze uitgelegd.

Na het Webinar is SeniorWeb Rosmalen via telefoon of beeldbellen bereikbaar om je verder te helpen met je vragen. Neem dan contact op met onze leren-aan-huis-co÷rdinator op telnr. 06-20372776.
Je vraag wordt dan doorgespeeld aan een van onze vrijwilligers die je vervolgens zo snel als mogelijk zal terugbellen. Ook deze ondersteuning is geheel kosteloos!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28017