Datum plaatsing: 08 maart 2021

Silent disco Lions voor verpleeghuizen in Bernheze


Silent disco Lions voor verpleeghuizen in Bernheze


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Laverhof locatie Heeswijk-Dinther mocht op maandag 8 maart als eerste de koptelefoons uit proberen die onderdeel zijn van de silent disco set die de Lions-club Bernheze heeft aangeschaft om de bewoners van de verzorgingshuizen in Bernheze vermaak op maat te bieden.

Het was even wennen maar na enkele minuten waren de bewoners erg enthousiast. Bewoners gingen spontaan meezingen en zo ontstond er een klein feestje in de huiskamer. De koptelefoons hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren: blauw, groen en rood. Het is plug and play, je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to go.

Gezien de huidige omstandigheden is het wel erg belangrijk dat de koptelefoons steeds goed gereinigd worden. Daarom is er nu voor gekozen om hem een tijdje bij Laverhof te laten. Maar ook de andere verpleeghuizen zullen er in de toekomst van kunnen genieten. De Silent disco zal in een soort roulatie systeem door de verpleeghuizen in Bernheze gaan. Zodat ook Heelwijk in Heesch en Laarstede in Nistelrode er gebruik van kunnen maken.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26997