Datum plaatsing: 08 maart 2021

Vaccinatielocatie gemeente Oss start 23 maart


Vaccinatielocatie gemeente Oss start 23 maart


Berghem (Oss): GGD Hart voor Brabant opent eind maart een vijfde vaccinatielocatie in de regio. Dit maal in Sportcentrum Berghem, Osseweg 38A in Berghem.

GGD Hart voor Brabant startte op 6 januari met vaccineren in Veghel (De Amert 605). Vanaf 29 januari wordt er gevaccineerd in de Brabanthallen in Den Bosch en sinds 9 februari vaccineren we in het Willem II stadion in Tilburg. De GGD start 15 maart in Sportcentrum ít Hoogkoor in Boxmeer en vanaf 23 maart in Sportcentrum Berghem in Berghem, gemeente Oss.

Aantal bezoekers per dag
GGD Hart voor Brabant krijgt op de nieuwe locatie in Berghem / Oss 6 priklijnen en kan daarmee ongeveer 800 personen per dag vaccineren. Dit zijn in eerste instantie mobiele, thuiswonende ouderen en zorgmedewerkers. In de loop van de tijd worden er meer doelgroepen gevaccineerd. Vaccineren gebeurt zeven dagen per week tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wanneer meer vaccin beschikbaar komt, kunnen de openingstijden verruimd worden.

Steeds meer locaties
In het kader van de landelijke vaccinatiestrategie ontvangt GGD Hart voor Brabant de komende tijd steeds meer vaccins. Hierdoor wordt het mogelijk om stap voor stap, vanuit steeds meer locaties in de regio te vaccineren. Naast de eerder geopende locaties vinden er op dit moment verkenningen plaats voor vaccinatielocaties in Boxtel, Uden en Waalwijk. Dit om verspreid over de regio voldoende locaties te hebben om, zodra er meer vaccin is, flink op te kunnen schalen.

Iedereen komt aan de beurt
Op www.coronavaccinatie.nl staat informatie over wie wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie. Wie aan de beurt is, ontvangt via de post een uitnodiging van het RIVM. Als de locatie in de gemeente Oss open is, staat deze ook in het systeem van het landelijke call center waar mobiele ouderen uit onze regio een afspraak kunnen maken. Een afspraak kan alleen gemaakt worden als iemand in het bezit is van een uitnodigingsbrief.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28629