Datum plaatsing: 12 maart 2021

Heropening ALDI Heesch zonder feestelijkhedenHeesch (Bernheze): Op dinsdagochtend 16 maart om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Osscheweg 1 in Heesch de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren zal de winkel vanaf 16 april om 07.00 uur al open gaan. In verband met de coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

VERNIEUWDE ALDI
De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De vernieuwde winkel aan de Osscheweg 1 beschikt over 75 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

DUURZAME WINKEL
Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

CORONAMAATREGELEN
De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.
Kom alleen (1 persoon per huishouden).
Het gebruik van een winkelwagen of -mandje is verplicht.
Het dragen van een mondkapje is verplicht (met uitzondering van personen jonger dan 13 jaar en de personen die om medische redenen geen mondkapje mogen dragen).
Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel.
Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers.
Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.
Na 20:00 uur verkopen wij geen alcoholische dranken.

Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 08.00 uur, reserveren wij in alle winkels een uur voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveren we later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18350