Datum plaatsing: 16 april 2021

LIbema Open verplaatst naar 2022


LIbema Open verplaatst naar 2022


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Libéma Open, dat van 5 tot en met 13 juni op de kalender staat, gaat dit jaar niet door. Het gecombineerde ATP/WTA 250-toernooi op de grasbanen van Autotron ’s-Hertogenbosch wordt uitgesteld naar juni 2022.

De organisatie heeft, in nauw overleg met de ATP en WTA, deze moeilijke beslissing moeten nemen omdat de huidige ontwikkelingen de organisatie van een volwaardig toernooi onmogelijk maken.

Toernooidirecteur Marcel Hunze: ‘Met de huidige geldende maatregelen in Nederland is het onmogelijk om toeschouwers en hospitality gasten te verwelkomen, een essentieel onderdeel voor het succes van het toernooi. Zonder de enthousiaste fans ontbreekt de kenmerkende sfeer van Libéma Open. De beslissing van Roland Garros om een week op te schuiven heeft daarnaast een grote impact op het evenement. De focus ligt nu op de voorbereiding van een mooie editie in 2022.’

Kiki Bertens en Daniil Medvedev waren al vastgelegd voor de komende editie. Alison Riske en Adrian Mannarino zijn de titelhouders in Rosmalen.

Libéma Open zal worden gehouden van 4 t/m 12 juni 2022.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14172