Datum plaatsing: 19 mei 2021

Pubquiz Met De Fles Op Tafel organiseert wandelquiz voor duo’s door Herperduin


Pubquiz Met De Fles Op Tafel organiseert wandelquiz voor duo’s door Herperduin


Berghem (Oss): Op Tweede Pinksterdag kunnen quiz- en wandelfanaten hun hart ophalen. Pubquiz Met De Fles Op Tafel stuurt wandelaars de bossen in met vragen en tussendoor kan er naar de podcast worden geluisterd om geluidsfragmenten te raden.

Tijdens de lockdown hebben mensen massaal de wandelschoenen aangetrokken en bleek wandelen een best leuk tijdverdrijf te zijn om fit te blijven. ‘Hierdoor kwamen we op het idee om twee hobby’s te combineren: wandelen en quizen’. Natuurlijk wordt er op 24 mei rekening worden gehouden met de RIVM-richtlijnen en daarom kan er alleen gewandeld worden in duo’s. Halverwege de wandelquiz krijgen de deelnemers een lekkere lunch om gespreid door het bos te picknicken.

Tijdens een PubQuiz in de zaal worden de vragen voorgelezen, maar tijdens de wandelquiz krijgen de deelnemers op verschillende manieren vragen: op papier, tussendoor langs de wandelpaden en via de podcast worden vragen gesteld en zijn geluidsfragmenten te horen. De route wordt een puzzel, met foto’s van mogelijke richtingen.

‘We missen het organiseren van de PubQuizen en de leuke reacties van de deelnemers’. Interactie is er ’s avonds, want via een livestream worden om 20.00 uur de antwoorden bekend gemaakt en weten we wie het slimste duo is.

Wil je meedoen met de wandelquiz op 24 mei aanstaande, dan kun je je teamnaam doorgeven via de mail: info@metdeflesoptafel.nl. De wandelquiz start om 11.00 uur en na een wandeling van ongeveer 10 kilometer worden de bekende bierviltjes waarop de duo’s hun antwoorden noteren, ingeleverd. Deelname kost €15 per persoon en hierbij is een lekkere lunch inbegrepen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33368