Datum plaatsing: 21 mei 2021

Open dag tennis en padel bij Bastion Baselaar


Open dag tennis en padel bij Bastion Baselaar


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Hoe daag je als vereniging mensen uit om te blijven bewegen in de zomermaanden? De Bossche tennisvereniging is in samenwerking met de KNLTB druk geweest met het bedenken van een concept voor de zomerperiode. Bastion Baselaar vindt het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met tennis en padel. Hier is het idee voor een open dag en de 'Zomer Challenge' geboren.

Het concept van de Zomer Challenge komt vanuit de Nationale Tennisbond (KNLTB). In het hele land worden sporters uitgedaagd om bij de tennisverenigingen in de zomermaanden te blijven bewegen. Bastion Baselaar steunt dit initiatief en daarom biedt de vereniging mensen uit ’s-Hertogenbosch eo aan om in de periode van 1 juni t/m 31 augustus voor slechts 45 euro lid te worden. Zomer Challenge-leden kunnen onbeperkt tennis en padel spelen, er zijn gratis clinics en we sluiten de Zomer Challenge af met een toernooi. Indien de Corona maatregelen het toelaten heeft Bastion Baselaar ook interne en externe toernooien waaraan men kan deelnemen.

Open dag
De vereniging beschikt over 10 gravelbanen, 5 hardcourt binnenbanen en 4 padelbanen. Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met de vereniging organiseert Bastion Baselaar een open dag op zaterdag 29 mei. Tijdens de open dag kunnen geďnteresseerden een potje tennissen of padelen op onze banen.

Informatie & inschrijving
Meer informatie en inschrijven voor de Zomer Challenge kan op de open dag of via www.bastionbaselaar.nl/opendag2021
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13506