Datum plaatsing: 20 mei 2021 - Laatst gewijzigd: 19-05-2021 14:45:48

Veel wandelaars en fietsers doen mee met 'Rosmalen – volop - in Beweging'


Veel wandelaars en fietsers doen mee met 'Rosmalen – volop - in Beweging'


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Er is veel belangstelling voor Rosmalen in Beweging, de actie die een hart onder de riem steekt van de winkeliers en horeca in het centrum. Leander Pennings, een van de organisatoren, zegt tevreden te zijn met het aantal aanmeldingen. “Uit alle hoeken komen inschrijvingen, veel ook uit het verenigingsleven. Daar zijn we extra blij mee omdat we juist duidelijk willen maken dat de verenigingen zich achter de actie scharen. Meer dan veertig verenigingen, stichtingen en organisaties sympathiseren met of nemen deel aan Rosmalen in Beweging die loopt tot en met 25 mei.

Opbrengst goed besteed
De (sponsor)bijdragen van de deelnemer komen goed terecht. De opbrengst van Rosmalen in Beweging wordt besteed in het centrum van Rosmalen. Het wordt een steuntje in de rug voor de horeca en de winkeliers op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers wordt er iets moois van gemaakt. Dat wordt dus met zijn allen genieten. Op de facebookpagina van Rosmalen in Beweging staat informatie over de manier waarop men zich kan aanmelden/inschrijven. Ook kunnen belangstellenden een mailtje sturen naar rosmaleninbeweging@gmail.com; dan krijgen zij ‘per kerende post’ de linkjes om zich te kunnen inschrijven. Twee van de ruim veertig verenigingen waren meteen al actief bij de start van Rosmalen in Beweging. Zo gingen enkele leden van het Rosmalens Mannenkoor op pad om van één van de uitgestippelde wandelroutes te genieten.

Leuke prijzen beschikbaar
Er zijn diverse prijsjes door allerlei instanties aangeboden. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, vogelhuisjes van Van Wanrooij Ontwikkeling, het is zo maar een greep uit een heel scala van de beschikbare prijzen. De organisatie werkt achter de schermen al aan een mooie afsluitende bijeenkomst. Dat wordt een feestelijke gebeurtenis in het centrum van Rosmalen waarbij ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Over het hoe, wat en wanneer volgt mettertijd informatie.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29316